2021 Yılı 1. Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı
24 Mart 2021

WhatsApp Image 2021-03-19 at 14.20.28 (1).jpeg

Müdürlüğümüz Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından 2021 yılı Hizmet İçi Değerlendirme Toplantısı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Abdullah Fahri Şahin başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Toplantıya; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Hastane Hizmetleri Uzmanı Dr Esin İnce, Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Mustafa Erdoğan, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr Mehmet Demir ve Koordinasyon Sorumlu Hemşiresi Özlem Öndeş ve Sağlık tesislerimizin  Sorumlu Hekim ve Sorumlu Hemşirelerinin katılımıyla 19.03.2021 tarihinde Şehit Mehmet Kılınç Ağız Diş Sağlığı Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıda;, 2020 yılı evde sağlık hizmetleri gösterge parametrelerinin değerlendirilmesi,2021 yılı yeni parametreler hakkında bilgi verilmesi,  görev yapan sağlık profesyonellerinin verimli çalışmasının sağlaması ve evde sağlık hizmeti alan hastaların hizmet kalitesini artırmak için gerekli önlemlerin alınması hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.